PODCASTIT

 

Täältä pääset kuuntelemaan yksinyrittäjien ja mikroyrittäjien oivalluksia omasta hyvinvoinnistaan, selviytymisestään ja uusiutumisestaan kriisitilanteissa.

Ensimmäiset podcastit on julkaistu tammikuussa 2023, ja uusia podcastejä on tulossa lisää elokuun 2023 lopussa. Podcastit on tuotettu Toivo@Tee-hankkeessa (ESR-rahoitteinen). 

 

​Miten otan teoriasta hyvät opit käyttöön omassa arjessa?

Vinkkejä ja ajatuksia siitä, miten onnistut siirtämään koulutuksissa saadut opit arjen rutiineihin. Toivo@Tee-hankkeen UpCrisis-osion Vertaisvoimaa yrittäjille -podcast-sarja. ESR-rahoitteinen hanke. Laurea Otaniemi. Ruuti, M. 2023.

​Toivoa ja teetä yrittäjille 1: Luovuus yrittäjän voimavarana

Podcast-sarjan ensimmäinen jakso kertoo tarinallisuuden, voimauttavan valokuvan ja taiteen mahdollisuuksista tukea kriisissä selviytymistä. Toivo@Tee-hankkeen Toivoa ja teetä yrittäjille -podcast-sarja, ESR-rahoitteinen. Metropolia amk. Rahmel, P. & Toikkanen, P. 2023.

Luottamuksen ilmapiiri on kaiken perusta vertaistuessa ja työnohjauksessa

Yhteisten pelisääntöjen sopiminen ja luottamuksen ilmapiiri kaiken yhteistyön kivijalka. Toivo@Tee-hankkeen UpCrisis-osion Vertaisvoimaa yrittäjille -podcast-sarja. ESR-rahoitteinen hanke. Laurea Otaniemi. Ruuti, M. 2023

Toivoa ja teetä yrittäjille 2: Yrittäjän hakukoneoptimointi menestyksen taustalla

Miten yrittäjä voi päästä Googlen-etusivulle yhdessä yössä ja mikä voi olla sen merkitys liiketoiminnalle? Podcast-sarjan toisessa jaksossa keskustellaan miten käytännössä saamme yrityksemme näkyviin Googlen hakutuloksissa itse tekemällä ja pienellä budjetilla. Toivo@Tee-hankkeen Toivoa ja teetä yrittäjille -podcast-sarja, ESR-rahoitteinen). Laurea-amk, Vesterinen, O. & Hesso, J. Metropolia amk. 2023.

Toivoa ja teetä yrittäjille 3: Työnohjaus yrittäjän voimavarana

Podcast-sarjan kolmannessa jaksossa keskustellaan siitä, mitä hyötyä yksin- ja mikroyrittäjille voi olla työnohjauksesta. Toivo@Tee-hankkeen Toivoa ja teetä yrittäjille -podcast-sarja, ESR-rahoitteinen. Laurea-amk, Saloriutta, S. & Ruuti, M. Metropolia amk. 2023.

Toivoa ja teetä yrittäjille 4: Ennakointi mikroyrittäjän työkaluna

Mitä on ennakointi ja miten mikroyrittäjä voi hyödyntää sitä? Podcast-sarjan neljännessä jaksossa keskustellaan siitä, minkälaisia materiaaleja ennakointiin ja tulevaisuustyöskentelyyn on tarjolla sekä siitä, miten näitä materiaaleja voi soveltaa. Toivo@Tee-hankkeen Toivoa ja teetä yrittäjille podcast-sarja, ESR-rahoitteinen. Unkari-Virtanen, L. & Aarnio, H-M. Metropolia amk. 2023.

Toivoa ja teetä yrittäjille 5: Onko verkkokaupan kotimaalla väliä?

Podcast-sarjan viidennessä jaksossa keskustellaan verkkokaupasta. Onko verkkokaupan kotimaalla väliä, ja miten todentaa verkkokaupan kotimaisuus? Toivo@Tee-hankkeen Toivoa ja teetä yrittäjille -podcast-sarja. ESR-rahoitteinen hanke. Putiikkiopisto, Rauvanto-Eriksson, S. & Metropolia, Aarnio, H-M. 2023.

Toivoa ja teetä yrittäjille 6: Miten kasvaa vastuulliseksi yrittäjäksi?

Podcast-sarjan kuudennessa jaksossa käsitellään vastuullisuutta ekologisesta, taloudellisesta sekä sosiaalisesta näkökulmasta ja sitä, mitä ne voivat tarkoittaa yritykselle. Toivo@Tee-hankkeen Toivoa ja teetä yrittäjille -podcast-sarja, ESR-rahoitteinen. Novago yrityskehitys Oy, Patama, T., Lindholm, T. & Juvakka, A. Metropolia amk. 2023.

Toivoa ja teetä yrittäjille 7: Unelmat, toivo ja taidot yrittäjän arjessa

Mistä yrittäjä saa toivoa ja voimaa? Millaisia taitoja yrittäjä tarvitsee voimavarojensa tueksi? Mitä yksinyrittäjälle tarkoittaa menestys? Mikä on unelmien paikka tässä kaikessa? Muun muassa tällaisista asioista keskustellaan podcast-sarjan seitsemännessä jaksossa. Toivo@Tee-hankkeen Toivoa ja teetä yrittäjille -podcast-sarja, ESR-rahoitteinen. Laurea, Mäntynen-Hakem, A. & Isokuortti-Horelli, S. Metropolia amk. 2023.

Toivoa ja teetä yrittäjille 8: Mikroyrittäjien hyvinvoinnin ja uudistumisen edistäminen

Podcast-sarjan viimeisessä jaksossa keskustellaan siitä, miten mikroyrittäjien hyvinvointia ja uudistumista voidaan tukea hanketoiminnalla. Jaksossa kuullaan myös siitä, miten Toivo@Tee-hanke sai alkunsa. Lisäksi pohditaan sitä, mikä hankkeessa oli erityistä, mitä se on yrittäjille mahdollistanut ja mitä siitä jää jäljelle. Toivo@Tee-hankkeen Toivoa ja teetä yrittäjille -podcast-sarja, ESR-rahoitteinen. Laurea-amk, Kantola, T. & Metropolia amk, Niskala, S. 2023.