TULEVAT TAPAHTUMAT

Toivo@Tee -hankkeessa järjestetään erilaisia yksinyrittäjän ja mikroyrittäjän hyvinvointia ja uusiutumista tukevia tapahtumia, joiden ohjelma ja toteutustapa vaihtelivat kulloisenkin aiheen mukaan. Asiantuntijoina ovat niin yrittäjät itse kuin myös alan tutkijat ja kehittäjät.

Toivo@Tee:tä koordinoi Laurea-ammattikorkeakoulu kumppaneinaan Metropolia ammattikorkeakoulu, Novago Yrityskehitys ja Osuuskunta Orrellan Putiikkiopisto.

Jos haluat kertoa järjestämäsi tai tiedossasi olevan tapahtumasta täällä, ole rohkeasti tai yhteydessä: tarja.kantola(at)laurea.fi; anita.mantynen-hakem(at)laurea.fi .

 

 

TULEVAT TAPAHTUMAT

Löydät täältä tietoa eri tahojen järjestämistä yksinyrittäjän ja mikroyrittäjän hyvinvointiin liittyvistä tapahtumista. Ehdota rohkeasti tulevaa tapahtumaa julkaistavaksi täällä! Yhteydenotot: tarja.kantola(at)laurea.fi; anita.mantynen-hakem(at)laurea.fi

Yrittäjän ilmoittautuminen Toivo@Tee -hankkeeseen avoinna! 

Ilmoittauduttuasi hankkeeseen, voit myös ilmoittautua hankkeen eri osioiden tapahtumiin.

Tästä valikosta löydät tietoa hankkeen yhteisistä tilaisuuksista. Hankkeen eri toiminnallisista osioista ja niiden tapahtumista löydät tietoa valikosta Toivo@Tee kunkin osion kohdalta.

 

POSTCRISIS OSIO KÄYNNISTYNYT HUHTIKUUSSA!
Tarkemmat aikataulut täällä.

PRECRISIS OSIO KÄYNNISTYNYT HUHTIKUUSSA!
Tarkemmat aikataulut täällä.

INCRISIS -OSIO KÄYNNISTYY JÄLLEEN ELOKUUSSA 2022!
Tarkemmat aikataulut täältä.

UPCRISIS -OSIO KÄYNNISTYY JÄLLEEN ELOKUUSSA 2022!                                         Tarkemmat aikataulut täältä.